Pers en artikelen

 
 
Het succes van Jachtservice Leiden is mede te danken door tevreden klanten. Door mond op mond reclame maar ook doordat sommige scheepseigenaren de moeite nemen om iets terug te doen. Hier kunt u een aantal succes verhalen lezen die de eigenaren zelf hebben geschreven in krant of magazine. Verder kunt u achtergrond informatie vinden over Andre Jansen van Jachtservice Leiden.
 
 
 
 
De techniek staat nooit stil. Om op de hoogte te blijven van de modernste technieken en door mijn deskundigheid ben ik gevraagd om deel te nemen aan het testpanel van autokompas. Daar werd mij de mogelijkheid geboden om een 20 tal uitleesapparaten van diverse fabrikanten onder de loep te nemen. Dit gaf mij de mogelijkheid om meer kennis tot me te nemen en de toepasbaarheid te toetsen van deze apparaten in de maritieme wereld. Hierboven een kleine impressie van mij tijdens het beoordelen van uitleesapparatuur.